ГоловнаCуспільство

Завдяки "стоп-системі" фахівці Дніпропетровськгазу виконали роботи без відключення 11,3 тис споживачів

Дніпропетровськгаз продовжує цілодобово виконувати свою роботу в посиленому режимі в умовах війни. Нещодавно спеціалісти Павлоградського відділення Дніпропетровськгазу замінили застарілу засувку Ду 200 на головному газорегуляторному пункті в місті Першотравенськ. Відтак, встановлене нове сучасне обладнання забезпечує надійну доставку природного газу 11,3 тис. мешканцям, включаючи 405 приватних та 213 багатоквартирних будинків. Під час робіт фахівці газорозподільної компанії використали спеціальне обладнання італійської фірми Ravetti. 

"Стоп-система" від європейського виробника гарантує надійне перекриття газопроводу в кожній точці відсікання. Вона дозволяє проводити реконструкції та ремонт мереж, заміну дефектних ділянок газопроводу у будь-яку пору року з мінімальними затратами часу та ресурсів. Саме завдяки цьому італійському устаткуванню спеціалістам Дніпропетровськгазу вдалося виконати роботи без відключення газопостачання майже половині даного міста.

Газорозподільна компанія області давно відмовилася від радянських та російських технологій, і налагодила співпрацю з європейськими партнерами. Тому навіть в умовах війни АТ "Дніпропетровськгаз" може активно виконувати роботи на газових мережах регіону.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook