ГоловнаCуспільство

Замість газу вода: у Павлограді сталася надзвичайна ситуація через самовільне втручання у газову мережу

У суботу ввечері на лінію «104» надійшов виклик від місцевих мешканців м. Павлоград. Прибувши на місце, спеціалісти Дніпропетровськгазу виявили самовільне втручання у газову мережу, як наслідок, замість блакитного палива до системи газопостачання потрапила вода.

Через несанкціоноване втручання одного з мешканців будинку, газопостачання для 182 квартир двох багатоповерхівок міста було тимчасово припинено. 

Наразі на місці працюють метрологи компанії, група відділу технічного обслуговування і група з припинення та відновлення газопостачання Дніпропетровськгазу: обстежують всю внутрішньобудинкову систему газопостачання, зливають воду, аби просушити мережі та знімають на повірку прилади обліку газу. 

Розподіл блакитного палива буде відновлено після ліквідації всіх наслідків аварійної ситуації. Фахівці АТ "Дніпропетровськгаз" докладають для цього максимум зусиль.

Спеціалісти Дніпропетровськгазу нагадують, що самовільне втручання у мережу газопостачання категорично заборонене та небезпечне для здоров'я і життя споживачів! Якщо вам необхідно замінити газове обладнання, провести ремонт чи встановлення – зверніться до спеціалістів АТ "Дніпропетровськгаз", у яких є спеціальне обладнання, необхідні дозвільні документи та багаторічний досвід.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook