ГоловнаCуспільство

Фахівці Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» встановили новий ШГРП у Дніпровському районі

Нещодавно працівники газорозподільного підприємства завершили встановлення новітнього шафового газорегуляторного пункту українського виробництва у Дніпровському районі. Він забезпечить стале та надійне газопостачання мешканців більше 500 домоволодінь с. Волоське.

Роботи по заміні застарілих ШГРП та супутнього обладнання проводяться з метою забезпечення стабільного розподілу газу споживачам та підвищення рівня безпеки. Сучасні ШГРП являють собою комплекс високоякісного газорегулюючого обладнання. Воно оснащене приладами автоматики, італійськими регуляторами та системою багатоступеневого захисту.

Використання новітніх ШГРП дозволяє досягти мінімізації витоків газу та попередити виникнення аварійних ситуацій. Крім того, ШГРП забезпечують коректну та безпечну роботу газових приладів у будинках споживачів, регулюючи тиск газу. Фільтри шафового газорегуляторного пункту очищують блакитне паливо перед подачею його споживачам.

Критично важливі заходи з модернізації системи газопостачання Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» виконує за кошти, які дніпряни сплачують за доставку газу.

Працівники компанії дякують усім споживачам, які вчасно здійснюють оплату за розподіл газу. Це Ваш вклад у забезпечення безперебійного та безаварійного газопостачання Дніпра та Дніпровського району в опалювальний період 2023-2024 років.

Нагадаємо, що з 1 червня 2023 року розрахунки за доставку газу необхідно здійснювати за новими реквізитами Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ»:

  • ДНІПРОВСЬКА ФІЛІЯ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»
  • код ЄДРПОУ 45087207
  • п/р UA463054820000026037301034216 в АТ «Ощадбанк»

(для побутових споживачів)

Зверніть увагу!

У призначенні платежу слід обов'язково вказати ПІБ платника, особовий рахунок та адресу газифікованого домоволодіння. Особові рахунки клієнтів Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» залишаються незмінними. Вони десятизначні та починаються на 0310.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook