ГоловнаCуспільство

Фахівці Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» встановили новий ШГРП у Шевченківському районі

В умовах воєнного стану спеціалісти Дніпровської філії ТОВ «ГАЗМЕРЕЖІ» щоденно стежать за станом газорозподільної системи Дніпра і Дніпровського району та продовжують виконувати важливі заходи щодо забезпечення сталого та надійного розподілу газу.

Робота критичної інфраструктури сьогодні має особливо важливе значення. Тому технічний персонал компанії продовжує модернізацію мереж і газового обладнання. З цією метою нещодавно у Шевченківському районі Дніпра було встановлено новий шафовий газорегуляторний пункт. Нове обладнання забезпечить безаварійну та безперебійну доставку газу для понад 70 приватних домоволодінь.

Забезпечення стабільного розподілу газу, оперативного відновлення газопостачання, виконання необхідних аварійних робіт та модернізації мереж безпосередньо залежить від своєчасного надходження коштів від клієнтів за послуги з доставки газу.

Звертаємо увагу дніпрян, що з 01.06.2023 року розрахунки за доставку газу необхідно здійснювати за новими реквізитами Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ»:

  • ДНІПРОВСЬКА ФІЛІЯ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»
  • код ЄДРПОУ 45087207
  • п/р UA463054820000026037301034216 в АТ «Ощадбанк»

(для побутових споживачів)

У призначенні платежу слід обов'язково вказати ПІБ платника, особовий рахунок та адресу газифікованого домоволодіння. Особові рахунки клієнтів Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» залишаються незмінними. Вони десятизначні та починаються на 0310.

Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» щиро дякує дніпрянам, які розраховуються за розподіл енергоресурсу вчасно та в повному обсязі. Пам’ятайте: Ваша платіжна дисципліна – запорука енергетичної стабільності регіону.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook