ГоловнаCуспільство

У Дніпровському професійному залізничному ліцеї замінюють вибиті через ракетну атаку вікна: нині зробили увесь 4-й поверх

У Дніпровському професійному залізничному ліцеї триває заміна вікон, які були пошкоджені вибуховою хвилею від ворожої ракетної атаки. Нині цілком закінчили роботи на четвертому поверсі. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Це єдиний у місті заклад професійно-технічної освіти, який готує кадри для «Укрзалізниці». Усього через ворожий обстріл вибуховою хвилею тут було вибито чи пошкоджено 215 вікон. Департамент гуманітарної політики міськради не міг залишитися осторонь цієї проблеми, тому керівництво ухвалило рішення цілком замінити усі вікна коштом міського бюджету», – сказала заступниця начальника управління професійної освіти, освітніх установ, начальниця відділу професійної освіти та розвитку департаменту гуманітарної політики міської ради Тетяна Величко.

Директорка Дніпровського професійного залізничного ліцею Світлана Рибак розповідає: «Поруч із нашим навчальним закладом був приліт ворожої ракети, від вибухової хвилі було вибито та деформовано майже усі вікна у ліцеї. Йдеться про 130 вікон у навчальному корпусі, 15 у їдальні, 70 у приміщенні навчально-виробничих майстерень. Усього вибито та деформовано 215 вікон. Нині вже цілком улаштовано 40 нових вікон на 4-му поверсі. Роботи тривають».

До 4-5 вересня планується замінити вікна у навчальному корпусі, аби розпочати освітній процес.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook