ГоловнаCуспільство

Фотопроєкт від Дніпропетровськгазу: газовики розкривають історичну красу регіону через об’єктив

АТ "Дніпропетровськгаз" продовжує святковий фотопроєкт, спрямований на розкриття краси регіону. Наступним місцем, про яке точно знають більшість мешканців Дніпропетровщини, є собор у мальовничому Новомосковську.

Саме цю церковну архітектурну пам'ятку визнано об'єктом світової духовної спадщини ЮНЕСКО та занесено до Державного реєстру національного культурного надбання України. Він входить до сотні найкращих дерев’яних споруд світу, а ще побудований без єдиного цвяха! Цей собор є не лише виразом історичної спадщини, а й невичерпним джерелом натхнення. 

Газовики області стоять на сторожі надійності, безпеки та комфорту у регіоні. Вони розуміють, що працюючи у такому ключовому напрямку, допомагають забезпечувати стабільний розвиток нашого краю. Ця гордість надихає їх ділитися професійною діяльністю, а також розмаїттю та красою рідних місць. Своїми фотознімками вкотре доводять, що в Україні, зокрема в Дніпропетровській області, є безліч гарних та пам'ятних місць, які треба берегти і примножувати.

На офіційних сторінках АТ «Дніпропетровськгаз» у соцмережах, символічно до Дня Незалежності України, спеціалісти газорозподільної компанії публікують світлини зроблені з любов'ю до рідного краю, з відомими пам’ятками області.

Офіційна сторінка АТ «Дніпропетровськгаз» у фейсбук - https://www.facebook.com/dnp.naftogaz

Офіційна сторінка АТ «Дніпропетровськгаз» у телеграм - https://t.me/DNIEPROPETROVSKGAZ

Це не просто фото. Це відчуття. Це зв’язок із корінням. Це гордість українців.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook