ГоловнаCуспільство

Нове газорегулююче обладнання: газовики Павлоградщини встановили ще три сучасні ШГРП

Нещодавно фахівцями Павлоградського відділення АТ «Дніпропетровськгаз» було встановлено три шафові газорегуляторні пункти у Дніпропетровській області. 

Газорегуляторні пункти шафового типу — важлива складова газорозподільної системи регіону. Вони виконують функцію зниження тиску газу, запобігають його стрибкам і підтримують на заданому рівні. Нове українське обладнання укомплектоване регуляторами провідних європейських партнерів.

Відтак, у с. Новопідгороднє на заміну застарілому обладнанню, яке експлуатувалося 28 років, стоїть новий ШГРП, що регулює тиск газу для понад 160 споживачів. 

У с. Олександрівка та с. Новочорноглазівське встановлено сучасний газорегуляторний пункт шафового типу для майже 100 клієнтів Дніпропетровськгазу та одного комунального підприємства області. Застаріле обладнання експлуатувалося в середньому 22 роки.

Загалом у 2023 році АТ «Дніпропетровськгаз» запланувало замінити 171 одиницю сучасного газового устаткування у регіоні.

Модернізація газових мереж зі встановленням нового обладнання фінансується за рахунок тарифу на розподіл газу. Своєчасна оплата послуги доставки газу є запорукою утримання газорозподільної системи області в належному стані.

АТ "Дніпропетровськгаз" дякує всім клієнтам, які вчасно сплачують рахунки за надані компанією послуги!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook