ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз: Новомосковське та Павлоградське відділення вже готові до опалювального сезону на 90%

АТ «Дніпропетровськгаз» продовжує перевірку готовності газових мереж області до початку нового опалювального сезону. Днями голова правління АТ "Дніпропетровськгаз" Олег Мельник та технічний директор підприємства Максим Федан зустрілись з газовиками Новомосковщини та Павлоградщини і обговорили вже виконані плани з модернізації мереж, проведених техоглядів внутрішньої системи газопостачання у помешканнях клієнтів, наявність аварійного запасу обладнання та газопроводів для невідкладних робіт з відновлення об'єктів газорозподільних мереж після можливих ворожих обстрілів та руйнувань.

Відтак, виконано критично важливу заміну 24 замортизованих ГРП, газорегуляторних пунктів шафового типу та КБРТ на сучасні ШГРП по території обслуговування Павлоградського та Новомосковського відділень. Старе обладнання було в експлуатації 25-30 років і потребувало негайної заміни.

За 8 місяців цього року відділом технічного обслуговування компанії по території обслуговування Новомосковського та Павлоградського відділень вже виконано 730 та 1950 (відповідно) техоглядів внутрішніх газових мереж у населення.

"Готовність нашого підприємства, яке працює під державним управлінням, до можливих викликів зими у військовий період - важлива складова безпечного та стабільного проходження опалювального сезону в області", - говорить голова правління Олег Мельник.

Газовики Дніпропетровськгазу продовжують працювати та захищати газовий фронт області!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook