ГоловнаCуспільство

Газовики області модернізували ГРП у Криворізькому районі

Незважаючи на війну, газовики Дніпропетровщини продовжують виконувати планові роботи та готувати газові мережі до опалювального сезону. 

Нещодавно спеціалісти газорозподільної компанії області виконали роботи з реконструкції системи газопостачання, включаючи демонтаж та монтаж лінії редукування газорегуляторного пункту (ГРП) в одному із сіл Криворізького району.

Старе устаткування експлуатувалося протягом 32 років. Таким чином, нове сучасне обладнання забезпечить стабільність подачі природного газу для півсотні домоволодінь у с. Новокурське. 

Дніпропетровська філія «Газмережі» дякує всім споживачам за вчасну оплату послуг з розподілу газу. Саме за ці кошти фінансується закупівля матеріалів та обладнання для якісного і швидкого обслуговування системи газопостачання регіону, оплачується праця газовиків та податки до бюджетів різних рівнів. 

Нагадаємо: сплачувати за доставку газу за жовтень та наступні місяці необхідно за новими реквізитами у Дніпропетровську філію ТОВ «Газорозподільні мережі України»: 

Код ЄДРПОУ: 45261177 

IBAN: UA023054820000026034300545066 

Завантажити електронні квитанції за послуги розподілу блакитного палива можна в особистому кабінеті Газмереж — https://my.grmu.com.ua/login 

Газовики регіону дбають про безперебійний розподіл газу мешканцям Дніпропетровшини!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook