ГоловнаCуспільство

Митрополит Київський і всієї України Епіфаній вручив ордени керівникам оборонного та безпекового блоку Дніпропетровщини

З візитом в області Митрополит Київський і всієї України Епіфаній. Він зустрівся з начальником ОВА Сергієм Лисаком. Керівникам оборонного та безпекового блоку вручив ордени. Разом на Алеї пам’яті поклали квіти до стел, на яких викарбовані імена полеглих воїнів.

«Візит Митрополита Київського і всієї України Епіфанія додає сил. Особливо зараз, коли вже понад півтора роки країна бореться за волю та незалежність. Коли у протистоянні ворогу об’єдналися всі. Ті, хто залишається у тилу. Та воїни, які у самому епіцентрі війни. Словом і молитвою церква підтримує кожного. Зміцнює віру та бойовий дух. І наші люди тримаються», – зазначив начальник ОВА Сергій Лисак. 

Сам Предстоятель Православної Церкви України відмітив стійкість та мужність народу.

«Хочу подякувати кожному за героїзм. Ми проявили нашу незламність, від якої залежить спільне майбутнє. Кожен на своєму місці робить певну справу. По одинці це наче й мало. Але коли збираємося разом, то бачимо, що є великою рушійною силою, яка здатна протистояти, захищати та досягати успіху», – сказав він. 

Митрополит Київський і всієї України Епіфаній вручив ордени керівникам оборонного та безпекового блоку.

Після разом із присутніми рушив до Алеї пам’яті. Там вони вшанували полеглих воїнів. Поклали квіти до стел, на яких викарбовані їхні імена.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook