ГоловнаCуспільство

У Дніпрі попереджають про відповідальність підприємців, які не прибирають територію біля своїх закладів

У Дніпрі інспекція з питань благоустрою щоденно перевіряє чи прибирають підприємці прилеглу до їхнього бізнесу територію. Інспектори працюють у кожному районі міста. З початку цього року вони склали більше ніж 337 протоколів про адміністративне правопорушення та понад 7 167 приписів на усунення зафіксованих порушень. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

«У разі виявлення суттєвого порушення ми складаємо адмінпротокол на власників або представників бізнесу. Якщо ж порушення незначне, видаємо припис на його усунення. На приведення прилеглої території до належного стану ми даємо від трьох до п’яти днів. Якщо за цей термін нічого не зміниться, інспектор складає адмінпротокол за 152 статтею Кодексу України про адміністративні правопорушення та відправляє на спеціальну комісію. Санкції передбачають від 340 до 1 700 гривень», – розповів Сергій Савенков, головний спеціаліст відділу контролю благоустрою інспекції з питань благоустрою міської ради. 

Одна з локацій, де сьогодні, 2 листопада, працювала інспекція – вул. Робоча. Тут виявили кілька незначних порушень біля м’ясного магазину, кіоску з водою та кіоску з сигаретами. Представникам усіх трьох закладів виписали приписи. Ті пообіцяли все виправити. З повторною перевіркою до закладів інспектори навідаються через кілька днів.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook