ГоловнаCуспільство

Одинадцятикласники вже можуть реєструватися на безкоштовній дніпровській платформі для підготовки до НМТ-2024

Стартувала реєстрація на дніпровську платформу для підготовки до національного мультипредметного тестування. Цьогоріч було додано 116 лекцій та понад 1 000 нових тестів. У доповненні платформи новими матеріалами відповідно до програми НМТ-2024 братимуть участь найкращі викладачі міста. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Комунальне підприємство «єДніпро» анонсує відновлення роботи міської платформи для підготовки до НМТ. Невдовзі розпочнемо її адаптацію відповідно до нових вимог. Реєстрація на платформу відкрита для 11-класників не лише Дніпра, а й усієї України. Торік було зареєстровано понад 30 тис. учнів 11-х класів, із них 5 тисяч – із Дніпра. Цього разу очікуємо на більшу кількість зареєстрованих школярів на нашій платформі. Закликаємо усіх 11-класників не відкладати реєстрацію, а зробити це вже зараз. Це гарна можливість цілком доступно, безкоштовно й якісно підготуватися до національного мультипредметного тестування, аби показати гарні результати», – підкреслила під час брифінгу 7 листопада заступниця начальника відділу інновацій та висвітлення діяльності КП «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» ДМР Софія Приліпко.

Зареєструватись на платформу можна за посиланням: https://edu.dniprorada.gov.ua/. Аби отримати доступ до уроків, потрібно заповнити форму, де вказати: ім’я та прізвище, номер телефону, електронну пошту та місто. Упродовж тижня команда «єДніпро» перевірить дані і надішле на пошту посилання для доступу.

Наразі на платформі доступні курси з предметів: математика, українська мова, історія України, біологія, хімія, фізика, англійська, французька та німецька. Тому кожен учень може вже починати готуватись до іспиту за наявними уроками.

«Формат НМТ у 2024 році: 3+1, де обов’язковими тепер є не три предмети, а чотири: українська мова, математика, історія України та один предмет на вибір (українська література, іноземна мова, біологія, фізика, хімія та географія). Невдовзі розпочнемо оновлювати курс з цих предметів на платформі відповідно до цьогорічної програми», – додала Софія Приліпко. 

Якщо виникли питання при реєстрації, можна звертатися на гарячу лінію комунального підприємства «єДніпро» за номерами: 063-876-94-49, 067-876-94-49, 050-876-94-49 з 09:00 до 18:00 (з понеділка по четвер) та з 09:00 до 16:45 (у п’ятницю).

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook