ГоловнаCуспільство

«Жодного масштабного витоку теплоносія не зафіксовано», – директор КП «Теплоенерго» про старт опалювального сезону у Дніпрі

У Дніпрі 10 листопада розпочався опалювальний сезон. Для 100 % запуску котелень тепловикам знадобилось 7 днів, адже на балансі КП «Теплоенерго» понад 370 котелень та близько 100 ТРП.

«Це дуже гідний результат для цьогорічного старту. Зауважу, опалення почали отримувати одночасно як соціальна сфера, так і житловий фонд. Якщо порівнювати із минулим роками, аварій під час запуску майже не було. Ба більше, жодного масштабного витоку теплоносія не зафіксовано. Такий результат маємо завдяки завчасній та комплексній підготовці до роботи в осінньо-зимовий період», – наголосив директор КП «Теплоенерго» ДМР Андрій Клименко.

У міжсезоння  КП «Теплоенерго» ретельно готувалося до нового опалювального сезону: замінили 50 км аварійних мереж, встановили 63 насоси, відновили 42 км ізоляції та відремонтували 28 котлів.

Наприклад, в одній з котелень лівобережжя капітально відремонтували котел, встановили генератор потужністю 800 кВт, ущільнили вікна. «Котельню, в якій ми перебуваємо, запустили в перший день старту. Вона опалює понад 100 житлових будинків, 1 лікарню, 4 школи та 5 садочків. Загалом по лівому берегу котельні запустили в повному обсязі за п’ятницю-суботу, тобто за 2 дні», – підсумував Андрій Клименко.

Тепловики нагадують: якщо ви стали свідком витоку теплоносія або аварійної ситуації на зовнішніх теплових мережах, одразу повідомляйте про це до диспетчерської служби КП «Теплоенерго», яка працює 24/7. Залишити заявку можна за номерами: 067-440-69-01, (056) 374-30-18.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook