ГоловнаCуспільство

Дніпряни винні КП «Теплоенерго» понад 1 млрд грн за опалення – є ризик залишитись без газу

Дніпряни винні КП «Теплоенерго» понад 1 млрд гривень. Торік містянам пропонували різноманітні рішення погашення боргів, але попри це сума у 2023-му виросла на 170 млн грн.

Про те, що сплачувати комунальні послуги важливо, каже дніпрянка Лариса Юріївна.

«Я сплачую завжди вчасно, бо в нас ще субсидія, тож не хочеться, щоб її забрали. Та і краще платити одразу, бо потім як борг накопичиться – буде важче розрахуватись», – прокоментувала пані Лариса.

Тож фахівці центру обслуговування абонентів КП «Теплоенерго» нагадують про важливість своєчасної оплати рахунків за тепло, адже підприємство може подати позов до суду після 3-х місяців несплати.

«Ми бачимо, що заборгованість збільшується. Ми маємо право за несплату впродовж трьох місяців у примусовому порядку стягувати борг. Але, окрім боргу, там будуть і різні витрати, судові збори, – тобто сума вашого боргу буде збільшена. Тож ми рекомендуємо нашим споживачам не допускати до такого і своєчасно сплачувати. Адже нам не буде за що закуповувати блакитне паливо. Під час відключень світла обладнання буде страждати, а нам ні за що буде його ремонтувати. Тож аби всі ми не залишись без тепла – давайте гасити борги. Тим паче ми завжди пропонуємо укласти договір реструктуризації», – наголосила помічниця директора КП «Теплоенерго» ДМР Анастасія Сухіна.

Отримати більш детальну інформацію можна в абонентському відділі КП «Теплоенерго» (вул. Королеви Єлизавети ІІ, 15-А) або за телефонами: 778-59-98, 778-00-56, також у соціальних мережах підприємства:

Фейсбук: https://www.facebook.com/teploenergodnipro

Телеграм: https://t.me/teploenergodnipro

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook