ГоловнаCуспільство

Філатов увійшов до сотні українців, які роблять найбільший внесок у незалежність та майбутнє України, — рейтинг «Української правди»

Відоме вітчизняне видання «Українська правда» представило свій рейтинг 100 діячів, чия робота наближає перемогу країни у війні з росією та зміцнює державність. Список, сформований журналістами УП та зовнішніми експертами, складається з шести категорій. Так у номінації «Державне управління», де перелік очолив президент України Володимир Зеленський, одним з лідерів визнали і мера Дніпра Бориса Філатова. 

«Для мене місце в цьому рейтингу є високою нагородою, що належить всім дніпрянам. Це визнання лікарів, військових, вчителів, комунальників – усіх наших людей, хто зараз працює, підтримує рідне Місто, одне одного та всю Україну», — прокоментував Філатов.

Серед обраних у цій категорії також — пані посол України у США Оксана Маркарова, міністр оборони Рустем Умєров, премʼєр-міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, посол України в ООН Сергій Кислиця та інші. Усі імена оголосили під час заходу, що пройшов напередодні у столиці. Як раніше повідомляли в «Українській правді», такий рейтинг вони складають вперше за 23 роки свого існування. 

«Наша команда щиро вважає, що люди, які змогли взяти на себе відповідальність, які робили більше, ніж навіть вони самі від себе очікували, допомагають нашій країні вистояти в найважливішій історичній битві за право бути», – пише про це УП.

Видатних українців вони також визначили у категоріях «Суспільство», «Війна», «Бізнес», «Спорт» та «Культура». Кожного з учасників рейтингу оцінювали за критеріями лідерства, доброчесності, впливу на суспільно-політичні процеси, внеску в перемогу і розбудову української державності.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook