ГоловнаCуспільство

ДТЕК повернув світло для 23 тисяч клієнтів Дніпропетровщини після негоди

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі завершили ліквідацію наслідків учорашньої негоди. За добу аварійним бригадам вдалося повернути електропостачання понад 23 тисяч родин у 106 населених пунктах Дніпропетровщини. Енергетики відновили роботу усіх пошкоджених електроліній та підстанцій й наразі усувають точкові аварії на мережах 0,4 кВ. Про це повідомляють у прес-службі ДТЕКу.

Негода, що розпочалася в ніч на 29 листопада, стала причиною масових падінь дерев та поривів електроліній в регіоні. Без світла залишилися тисячі осель.

Для оперативної ліквідації аварій було задіяно 37 бригад ДТЕК Дніпровські електромережі – 113 працівників та 39 одиниць техніки. Вони працювали в посиленому режимі, щоб якнайшвидше подати напругу в мережу. На 14:30 середи енергетикам вдалося відновити електропостачання для понад 7 тисяч клієнтів. А до кінця дня – повернути світло ще у 16 тисяч осель регіону.

Енергетики відновили роботу 53 ліній електропередач та близько 500 трансформаторних підстанцій. Світло повернули у 106 населених пунктів, що були знеструмлені повністю або частково.

Ремонтні бригади відновили роботу усіх пошкоджених електроліній середньої напруги та підстанцій й наразі усувають точкові аварії на мережах 0,4 кВ.

Нагадаємо, сильні пориви вітру можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Під час негоди завжди будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб:

  • чат-боти Viber та Telegram
  • сайт ДТЕК Дніпровські електромережі 
  • контакт -центр 38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497
  • сторінка Facebook 

 Довідка:

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – диверсифікований енергетичний холдинг, до складу якого входять 6 бізнесів та корпоративний університет Academy DTEK.

Підприємства Групи ДТЕК виробляють електроенергію на сонячних, вітрових та теплових електростанціях, добувають вугілля та природний газ, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському та зарубіжних ринках, розподіляють електроенергію та управляють інфраструктурою електромереж, постачають електроенергію споживачам та пропонують рішення з енергоефективності і розвивають мережу швидких зарядних станцій для електромобілів.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook