ГоловнаCуспільство

Дніпропетровська філія «Газмережі» розповідає як додати кілька особових рахунків в особистому кабінеті

Нині для клієнтів Дніпропетровської філії «Газмережі» функціонує сучасний та зручний сервіс - особистий кабінет https://my.grmu.com.ua/login, який допомагає вирішувати питання щодо розподілу газу. Його переваги оцінили вже майже 32 тис. споживачів газу регіону.

Завдяки мультифункціональності особистого кабінету споживачі газу нашого регіону мають можливість передати показання лічильника газу, завантажувати електронні платіжки, сплачувати за розподіл блакитного палива, переглядати історію розрахунків тощо. А також в особистому кабінеті доступна функція додавання кількох особових рахунків. Для цього споживачам необхідно:

  1. зайти в особистий кабінет https://my.grmu.com.ua/login;
  2. натиснути на значок у верхньому правому куті і обрати «Додати О/р»;
  3. обрати Оператора ГРМ, ввести номер особового рахунку, який хочете додати, та перші три літери прізвища особи, на яку він оформлений;
  4. натиснути кнопку «Додати».

Готово! До речі, кількість особових рахунків, яку клієнти Дніпропетровської філії «Газмережі» можуть додати, необмежена!

Якщо мешканці Дніпропетровщини ще не зареєстровані в особистому кабінеті, детальну інструкцію як це зробити можна знайти за посиланням: http://surl.li/mfbrq

Дніпропетровська філія «Газмережі» піклується про своїх клієнтів!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook