ГоловнаCуспільство

У Дніпрі встановлять новорічні ялинки без жодних витрат з міської скарбниці

У Дніпрі до Різдва, 25 грудня, встановлять новорічні ялинки на різних локаціях. Зокрема, у сквері «Прибережний», у сквері імені Олександра Усачова та біля центрального входу в парк ім. Т. Г. Шевченка. Також новорічні символи будуть у районах міста. 

«Цього року вирішили робити свято для містян. Багато вимушених переселенців, які мешкають у Дніпрі, є родичами військовослужбовців. І ми би хотіли, аби і вони відчували свято. Його можна створювати і не коштом державного чи міського бюджету. На встановлення ялинок не буде витрачено жодних коштів з бюджету громади Дніпра. Їх облаштують або коштом благодійників, або силами працівників комунальних підприємств у вільний від роботи час», – зазначив секретар міської ради Олександр Санжара. 

Він також додав: «Представники бізнесу встановлюватимуть ялинки на різних локаціях у місті, зокрема й на Катеринославському бульварі. Хочемо, аби Новий рік, Різдво пройшли у місті зі святковим настроєм. Водночас нагадуємо містянам про заходи безпеки. Під час повітряних тривог – перебувати в укриттях».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook