ГоловнаCуспільство

Дніпропетровська філія «Газмережі»: як дізнатися номер особового рахунку

Кожному споживачу природного газу необхідно знати комбінацію цифр свого особового рахунку в газорозподільній компанії області. Він потрібен для того, аби ідентифікувати клієнта в системі обліку. За цим номером зберігається вся інформація про споживача, дані про оплату за послуги розподілу газу, газифіковану оселю тощо. Клієнти Дніпропетровської філії «Газмережі» повинні його знати, аби зареєструватися у мультифункціональному особистому кабінеті та мати завжди під рукою зручний сервіс для передачі показань лічильника газу, оплати послуг з доставки блакитного палива та завантажувати актуальні рахунки.

Особові рахунки клієнтів Дніпропетровської філії "Газмережі" залишилися незмінними: вони складаються з 10-цифр та починаються на 0320.

Номер особового рахунку можна подивитися у друкованих квитанціях за попередні місяці.

Ще один варіант: звернутися до найближчого Центру обслуговування клієнтів у Дніпропетровській області. Адреси та графік роботи за посиланням: http://surl.li/nzujw.

Або споживачі Дніпропетровщини можуть зателефонувати до контакт-центру за номерами: 

  • 066-300-2-888 (Vodafone);
  • 098-300-2-888 (Kyivstar);
  • 093-300-2-888 (Lifecell);
  • 057-708-01-87 (Укртелеком);
  • 056-747-36-35 (Укртелеком)

Аби дізнатися номер особового рахунку, клієнту необхідно натиснути цифру «8», дочекатися оператора ГК «Нафтогаз України» та попросити з’єднати з оператором Дніпропетровської філії «Газмережі».

Газорозподільна компанія регіону турбується про комфорт споживачів!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook