ГоловнаCуспільство

ДТЕК Дніпровські електромережі ліквідовує наслідки негоди

ДТЕК Дніпровські електромережі ліквідовує наслідки негоди

Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі ліквідують наслідки негоди, що триває в Дніпропетровській області з ночі 8 грудня. На 15:00 сніжний буревій залишив без світла 11,4 тисячі осель у 91 населеному пункті. Попри складні погодні умови енергетики докладають максимум зусиль, щоб якнайшвидше відновити електропостачання в регіоніповідомляють у прес-службі ДТЕКу.

8 грудня на Дніпропетровщині спостерігається погіршення погодних умов: ожеледь, налипання мокрого снігу, шквальні пориви вітру. На 15:00 8 грудня через негоду без електрики залишилося близько 11 400 родин у 91 населеному пункті регіону. Переважно –  у Синельниківському, Криворізькому та Нікопольському районах. Пошкоджено 33 повітряних лінії та знеструмлено 309 трансформаторних підстанцій.

Робимо все можливе, аби усунути ці пошкодження якомога швидше. Для ліквідації наслідків негоди ДТЕК Дніпровські електромережі задіяв 22 бригади  – 69 працівників та 27 одиниць техніки. Енергетики докладають максимум зусиль, щоб повернути світло в домівки клієнтів.

За прогнозами синоптиків, на території Дніпропетровської області зберігатимуться складні погодні умови, що відповідають І-му, жовтому, рівню небезпечності. Тож ймовірні нові відключення світла.

Нагадаємо, сильні пориви вітру можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб:

  • чат-боти Viber та Telegram
  • сайт ДТЕК Дніпровські електромережі 
  • контакт -центр 38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497
  • сторінка Facebook 
Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook