ГоловнаCуспільство

Оновлений MyBook – тепер тут є книги для дорослих! Користування дніпровською платформою – безкоштовне

Дніпровська платформа MyBook – онлайн-портфель з підручниками, який доступний школярам. А відтепер – і не тільки їм. Для популяризації читання на платформі розробили новий розділ – книги для дорослих. Тут можна знайти твори українських письменників за різними темами. Користування – цілком безкоштовне.

«Одна з головних переваг MyBook – його зручний інтерфейс та простота використання. Усі користувачі можуть швидко зорієнтуватися на платформі та знайти потрібну книгу без проблем. Тож завдяки розширенню платформи MyBook став доступним не лише для школярів, а і для всіх містян. Платформу можна завантажити і користуватися як застосунком. Або вебверсією за посиланням: https://mybook.dniprorada.gov.ua. До MyBook вже долучилось понад 30 тис. школярів. Тепер із розширенням платформи зареєстрованих користувачів побільшає.Основним завданням нашої команди при створенні нового розділу та і взагалі платформи було розробити онлайн-ресурс, яким можна користуватись будь-де. Потрібно лише мати із собою гаджет. Головне – читати книги можна безкоштовно!» – підкреслив під час брифінгу 12 грудня директор КП «Цифрова трансформація і автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» ДМР Артем Трапезніков.

Він також зазначив: «Зі створенням нового розділу оновили платформу MyBook: удосконалили її дизайн, розробили новий, більш зручний інтерфейс. Зручність у користуванні платформою й у тому, що можна повернутися до тієї сторінки книги, на якій зупинилися. Нині у MyBook завантажено близько 3 тис. посібників, схвалених для навчання Міністерством освіти та науки України. Перші 50 книжок завантажено і для читання дорослими. Цей розділ постійно доповнюватимемо. Автори можуть надавати свої книги для публікації на нашій платформі».

Якщо виникли проблеми з реєстрацією на платформі, можна звернутись за номерами гарячої лінії КП «єДніпро»: 063-876-94-49, 067-876-94-49, 050-876-94-49, з 09:00 до 18:00 (з понеділка по четвер) та з 09:00 до 16:45 (у п’ятницю).

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook