ГоловнаCуспільство

Нова хвиля негоди: енергетики ДТЕК ліквідовують аварійні відключення світла у постраждалих районах Дніпропетровщини

Нова хвиля негоди: енергетики ДТЕК ліквідовують аварійні відключення світла у постраждалих районах Дніпропетровщини

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі продовжують усувати аварійні відключення світла, що сталися внаслідок негоди на Дніпропетровщині. 14 грудня штормовий вітер й крижаний дощ привели до знеструмлення ще 26 повітряних ліній та 378 трансформаторних підстанцій. Завдяки оперативним діям енергетиків близько третини з них вже заживлено. Мобілізовані всі сили та спецтехніка, щоб у максимально стислі терміни відновити електропостачання в усі домівки. Про це повідомляють у прес-службі ДТЕКу.

Найбільш постраждав від нової хвилі негоди Синельниківьский район – Межівська, Покровська та Петропавлівська громади. А ще Дніпровський та Новомосковський райони області.

На ранок 15 грудня без електропостачання в регіоні лишається понад 8 тисяч родин. Повністю або частково знеструмлені 38 населених пунктів, 19 ліній та 178 трансформаторних підстанцій.

Для оперативної ліквідації аварій залучені близько 100 фахівців ДТЕК Дніпровські електромережі та 40 одиниці техніки. Роботи ускладнює ожеледь та складність доступу техніки до місць пошкоджень. Проте енергетики роблять все можливе, щоб якнайшвидше відновити роботу мереж та повернути світло у кожну домівку.

Нагадаємо: складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередач.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб:

  • чат-боти Viber та Telegram
  • сайт ДТЕК Дніпровські електромережі 
  • контакт -центр 38 (066/063) 790-99-00
  • сторінка Facebook 
Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook