ГоловнаCуспільство

«Привітний колектив, гарні сучасні умови роботи», - лікар-переселенець, який працює в амбулаторії Дніпра

Сімейний лікар Євген Олександрович приїхав із родиною до Дніпра з Гуляйполя у березні 2022-го. За словами лікаря, одразу роботу не шукав, оскільки сподівався, що повернеться. Згодом стало зрозуміло, що поки це неможливо. І в травні того ж року працевлаштувався до однієї з міських амбулаторій. 

«Спочатку працював на пів ставки. А зараз вже працюю на повну, сімейним лікарем. Маю ще одну спеціальність – лікар-невролог. За нею працюю на пів ставки. Як тільки влаштувався до амбулаторії, колектив мене прийняв як рідного. Тут чудові, чуйні фахівці працюють. Умови роботи – гарні. Сучасний ремонт в амбулаторії, зокрема й у кабінетах лікарів. Приємно працювати у сучасних умовах. Пацієнтів багато. Маю 1 800 підписаних декларацій. Люди звертаються з різними захворюваннями, зокрема і з сезонними. Усім потрібно приділити увагу, допомогти. Це моя робота, тому маю її виконувати. Жінка – теж лікарка. Працює в одній з міських лікарень Дніпра. Ми вдячні цьому місту, що можемо тут працювати», — розповів лікар Євген Олександрович. 

Пані Олена прийшла до Євгена Олександровича на прийом як до свого сімейного лікаря.

«Дуже уважний лікар. Гарний фахівець своєї справи. Завжди детально розпитає, вислухає, призначить лікування. Звертаюся до нього і із ГРВІ, і коли тиск підвищується, як сьогодні. Була на прийомі, призначив ліки. З ним підписала декларацію і моя мама також. Ми цілком задоволені!» — додала Олена Семенова. 

До міських лікувальних закладів Дніпра працевлаштовано 336 внутрішньо переміщених осіб. Із них 127 — лікарі, 139 – середній медичний персонал, 43 – молодший медичний персонал та 27 – технічний персонал.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook