ГоловнаCуспільство

Майже 600 тисяч жителів Дніпропетровщини надають перевагу чат-боту й особистому кабінету ДТЕК Дніпровські електромережі

Майже 600 тисяч жителів Дніпропетровщини надають перевагу чат-боту й особистому кабінету ДТЕК Дніпровські електромережі

Минулого року енергокомпанія продовжила вдосконалювати наявні продукти й послуги для клієнтів та запускати нові. Особливу увагу фахівці приділяли каналам самообслуговування – чат-боту та сайту. Адже так клієнти можуть вирішити майже будь-яке своє питання не виходячи з дому. Переваги онлайн-каналів ДТЕК Дніпровські електромережі оцінили майже 600 тисяч жителів області, повідомляють у прес-службі ДТЕКу.

У листопаді 2023-го в користувачів чат-боту з’явилась можливість оформлювати заявку на відсутність світла та відслідковувати статус її виконання. І вже майже 10 тисяч таких звернень були оброблені автоматично за лічені секунди. А покази лічильників жителі регіону передавали через чат-бот у 2,5 рази частіше ніж у 2022-му – загалом майже 300 тисяч разів. Наразі у чат-ботах ДТЕК Дніпровські електромережі зареєстровані понад півмільйона підписників – за рік їх кількість виросла на 66%.

«Ми продовжуємо цифрову трансформацію, розвиваємо наші дистанційні канали обслуговування і збільшуємо кількість послуг, які можна отримати онлайн. Для цього у 2023 році ми розширили функціонал чат-боту та особистого кабінету. І на цьому не зупиняємось – цього року зосередимося на оновленні наших сайтів, продовжимо вдосконалювати чат-бот, а для юридичних клієнтів запустимо нові онлайн-сервіси», – розповів генеральний директор ДТЕК Дніпровські електромережі Андрій Терещук.

Одним із найпопулярніших онлайн-сервісів серед побутових клієнтів є Договір онлайн. Сервіс дозволяє оформити договір на розподіл електроенергії на сайті компанії, без відвідування офісу. За 2023 рік компанія отримала й обробила майже 25 тис. заявок щодо договорів на розподіл електроенергії.

Скористатись онлайн-каналами можна за посиланнями:

 Довідка:

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – диверсифікований енергетичний холдинг, до складу якого входять 6 бізнесів та корпоративний університет Academy DTEK.

Підприємства Групи ДТЕК виробляють електроенергію на сонячних, вітрових та теплових електростанціях, добувають вугілля та природний газ, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському та зарубіжних ринках, розподіляють електроенергію та управляють інфраструктурою електромереж, постачають електроенергію споживачам та пропонують рішення з енергоефективності і розвивають мережу швидких зарядних станцій для електромобілів.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook