ГоловнаCуспільство

У «особистому кабінеті» «ГАЗМЕРЕЖІ» впроваджено нову функцію

Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» інформує споживачів газу м. Дніпра та Дніпровського району про розширення можливостей «особистого кабінету».

Фахівці Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» постійно працюють над розширенням можливостей та вдосконаленням онлайн сервісів для споживачів газу. Так, нещодавно в «особистому кабінеті» на сайті https://my.grmu.com.ua для дніпрян стала доступна нова функція. Завдяки оновленню клієнти компанії в режимі онлайн можуть передати показання декількох лічильників за одним особовим рахунком.

Аби скористатись даною функцією, достатньо натиснути кнопку «Внести показання» та у відповідному вікні зазначити обсяги спожитого газу за кожним із встановлених у вашому помешканні лічильників.

Нагадуємо, що зараз триває період передачі показань газових лічильників. Згідно з Кодексом газорозподільних систем, затвердженим НКРЕКП, побутовий споживач зобов'язаний щомісяця станом на 1 число місяця знімати фактичні показники лічильника газу та протягом п'яти діб (до 5 числа включно) надавати їх Оператору ГРМ (у Дніпрі та Дніпровському районі – це Дніпровська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України»), щоб уникнути розбіжностей у розрахунках із постачальником газу.

Варто зазначити, що «особистий кабінет» має мультифункціональну систему, що дозволяє додавати необмежену кількість особових рахунків. Таким чином клієнти «ГАЗМЕРЕЖІ» можуть контролювати стан не лише свого особового рахунку, а й родичів, які, наприклад, не користуються інтернетом.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook