ГоловнаCуспільство

Абоненти КП «Дніпроводоканал» завинили підприємству майже 800 млн грн. Через великі борги за надані послуги установа вимушена відключати воду

Майже 800 млн грн завинили споживачі послуг КП «Дніпроводоканал». Інформування про своєчасну сплату рахунків результату не дало. Довелося відключати абонентів-боржників.

«У березні та квітні були проведені відключення за 105 адресами мешканців приватного сектору, сума боргу яких сягала понад 5 000 грн. Загальний борг мешканців приватного сектору перед КП «Дніпроводоканал» становить майже 60 млн грн (59 800 108,96 грн). Відключення дали результат та заборгованість зменшилась. Боржники, з якими провели роботу з відключення, сплатили 368 369,11 грн», — коментує Ольга Дробчак, начальниця департаменту з маркетингу та збуту КП «Дніпроводоканал».

Наступного тижня у планах підприємства відключення абонентів у квартирах, де сума боргу перевищує 10 000 грн.

«Така велика заборгованість створює труднощі у наданні якісних послуг з централізованого водопостачання та водовідведення. Задля уникнення відключень послуги водопостачання просимо погасити заборгованість або укласти договір реструктуризації», — коментує Ольга Дробчак.

Для укладання договору реструктуризації боргу споживач може звернутись як до абонентської служби КП «Дніпроводоканал», так і до Центрів абонентських послуг ТОВ «ЄРЦ КП». Адреси та телефони для консультацій за посиланням – https://vodokanal.dp.ua/kontakti/

Не накопичення боргів та своєчасна сплата рахунків – складові стабільності та високої якості надання послуг КП «Дніпроводоканал».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook