ГоловнаCуспільство

Учні Перещепинського ліцею побували на івенті від газовиків області (ФОТО)

Дніпропетровська філія "Газмережі" до всеукраїнського Дня довкілля, яке щорічно відзначається у третю суботу квітня, організувала івент для учнів Перещепинського ліцею Перещепинської міської ради під гаслом: "Збереження природи – справа кожного. Поради від газовиків".

Сертифікований тренер компанії Сергій Волокітін разом із провідним інженером-екологом Катериною Щербак провели захоплюючий спецурок для четвертокласників. Перший блок був присвячений газовій безпеці, підкреслюючи важливість дотримання головних правил при користуванні газом у побуті. У другому блоці розповіли про збереження навколишнього середовища та відповідальне використання ресурсів. Окрім теорії школярі отримали кольорові листівки, аби знання про газову безпеку та збереження природи залишилися в пам'яті у дітей назавжди.

Працівники компанії на івенті оголосили екоакцію "Кришечки збери – ЗСУ допоможи", а діти зі свого боку зробили власний внесок та передали значну кількість вторсировини на подальшу переробку.

Після уроку газовики разом із дітлахами висадили саджанці лип навколо стадіону, озеленюючи територію ліцею. Така ініціатива є вкрай важливою для всього міста, задля покращення повітря та збільшення кисню у природі.

Дніпропетровська філія "Газмережі" відзначила кожного учня солодощами за активну позицію та допомогу у збереженні нашої Землі.

Газовики Дніпропетровщини виховують екосвідоме покоління!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook