ГоловнаCуспільство

Не виправляються: у Дніпрі фіксують збільшення порушень правил паркування

У Дніпрі за квітень зафіксовано більше, ніж 12 тис. порушень правил дорожнього руху щодо зупинки, стоянки транспортних засобів та паркування. У порівнянні з березнем кількість порушень збільшилася на понад 1 тисячу. У квітні до бюджету міста від сплати стягнень за неправильне паркування надійшло близько 4 млн грн.

«За квітень до інспекції надійшло 451 звернення громадян щодо порушення правил паркування та 4 звернення –  щодо покинутих автівок. На порушників інспектори накладають штрафи. У разі виявлення таких правопорушень можна повідомити, зателефонувавши на гарячу лінію інспекції: 068-578-04-37 або надіслати звернення на електронну пошту: dpparkcontrol@gmail.com», — розповіла під час брифінгу 7 травня начальниця відділу організаційно-аналітичної роботи, інформаційних технологій та забезпечення діяльності інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради Наталія Довгопола.

За минулий місяць за злісні порушення правил паркування на спеціальні майданчики було евакуйовано 383 транспортних засоби.

«За квітень наше підприємство опрацювало 35 звернень дніпрян щодо облаштування паркувальних майданчиків, перевірки законності ведення діяльності на майданчиках для паркування, демонтажу незаконно встановлених пристроїв. У ході опрацювання виписано 15 приписів щодо усунення порушень. Це незаконно встановлені технічні пристрої (замки, стовпчики тощо). Демонтовано 13 незаконно встановлених технічних пристроїв», – додав начальник виробничо-технічного відділу КП «Транспортна інфраструктура міста» Дніпровської міськради Андрій Осипов.

Інспекція з питань контролю за паркуванням запрошує на роботу інспекторів із паркування. Щодо працевлаштування можна також звернутися на гарячу лінію інспекції: 068-578-04-37.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook