ГоловнаCуспільство

У Дніпрі продовжують відновлювати дорожню розмітку задля безпеки водіїв та пішоходів: нині роботи проводять на вул. Богдана Хмельницького

У Дніпрі продовжують відновлювати дорожню розмітку задля безпеки водіїв та пішоходів. Сьогодні дорожня бригада закінчує такі роботи на вул. Богдана Хмельницького. Роботи виконують холодним пластиком, який значно довше тримається.

«Тут нещодавно закінчили ремонт дорожнього покриття. Після таких робіт робимо нову дорожню розмітку. На цій вулиці майже закінчили. Йдеться про ділянку від просп. Слобожанський до вул. Осінньої. Тут нанесені осьові лінії, пішохідні переходи. А сьогодні закінчують робити напрямки по смугах, стоп-лінії. Дорожні бригади продовжують активно наносити розмітку на пішохідних переходах у різних районах, зокрема працюють і на ж/м Придніпровськ. На сьогодні по місту нанесено 69 км дорожньої розмітки фарбою та 30 км – холодним пластиком», — зазначив начальник виробничого відділу КП «Транспортна інфраструктура міста» Дніпровської міської ради Михайло Солярчин.

Місцева мешканка Галина Анатоліївна додає: «Вулицею Богдана Хмельницького часто ходжу. Тут зробили нову гарну дорогу. Вже майже закінчили наносити нову дорожню розмітку. Дуже добре, що у місті так комплексно підходять до оновлень. І пішохідні переходи зробили. Усе так гарно виглядає. Передусім – це безпека».

По місту цього року планують нанести 392 км дорожньої розмітки фарбою та ще 100 км пластиком. А також встановити, оновити 1 700 дорожніх знаків, понад 2 тис. елементів «лежачих поліцейських» та 120 «берлінських подушок».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook