ГоловнаCуспільство

Дніпропетровська філія «Газмережі» провела виїзний захід безпеки для учнів Новомосковського ліцею (ФОТО)

Газорозподільна компанія Дніпропетровщини щомісяця проводить уроки газової безпеки для дітей молодших класів по всій області. З початку року фахівці компанії зустрілися з понад 330 учнями гімназій та ліцеїв регіону і нагадали їм правила користування газом у побуті.
Нещодавно, напередодні літніх канікул, газовики Дніпропетровської філії «Газмережі» завітали до учнів Новомосковського ліцею №11. Познайомилися з дітками, провели урок газової безпеки, показали майстер-клас з одягання засобів індивідуального захисту, продемонстрували прилади, якими усувають витоки блакитного палива та автомобіль аварійно-диспетчерської служби.
«Незважаючи на повітряну тривогу, нам вдалося провести запланований захід в укритті. Ми змогли донести малечі основні правила, які у надзвичайній ситуації можуть зберегти їхні життя. Щоб краще запам’ятали матеріал, ми показали мультиплікаційний ролик і роздали кожному пам’ятку з корисною інформацією. Діти залишилися задоволені, а це найвищий показник нашої роботи», – зазначив Сергій Волокітін, сертифікований тренер компанії.
Газорозподільна компанія області продовжує організовувати виїзні заходи для маленьких споживачів Дніпропетровщини, аби вони завжди були у безпеці.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook