ГоловнаCуспільство

Дніпропетровська філія «Газмережі»: екоакція «Кришечки збери – ЗСУ допоможи» триває до 1 липня

Газорозподільна компанія області з нагоди Дня довкілля та Дня охорони праці оголосила збір пластикових кришечок у Центрах обслуговування клієнтів регіону. Тривалість даної ініціативи - з квітня до 1 липня 2024 року. Тому усі свідомі мешканці області ще можуть взяти участь в екоакції «Кришечки збери – ЗСУ допоможи» та зробити свій внесок. Кошти, після передачі кришок на переробку, Дніпропетровська філія «Газмережі» спрямує на допомогу Збройним силам України.

Скриньки для збору вторсировини розташовані у кожному Центрі обслуговування клієнтів. Мешканцям Дніпропетровщини необхідно:

  1. зібрати якнайбільше пластикових кришечок;
  2. принести у найближчий Центр обслуговування клієнтів і залишити їх у спеціальній скриньці.

Для переробки підходять кришечки: 

  • від соків, води, газованих напоїв, дитячих пюре; 
  • від молока, кефіру, йогуртів, вершків; 
  • від бутлів різного об’єму.

Важливо знати! Збираючи і здаючи пластикові кришечки на переробку, мешканці регіону роблять внесок відразу у декілька добрих справ:

  • зменшують обсяг сміття, яке століттями розкладається в землі;
  • допомагають мужнім захисникам, які боронять нашу країну.  

Дніпропетровська філія «Газмережі» дякує усім клієнтам, хто долучається! Інформація про результати акції буде опублікована на офіційному сайті Дніпропетровської філії «Газмережі» (https://dnp.grmu.com.ua/) і на сторінках компанії у соціальних мережах Фейсбук (https://www.facebook.com/dnp.naftogaz/), Телеграм (https://t.me/dnpgazmerezhi).

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook