ГоловнаCуспільство

Дніпропетровська філія «Газмережі» провела тренінг для вихованців Освітнього центру West View у м. Новомосковськ (ФОТО)

Нещодавно фахівці Дніпропетровської філії «Газмережі» завітали до дитячого табору на базі Освітнього центру West View у Новомосковську та провели дітям захоплюючий безпековий захід. Малечі розповіли основні правила, яких варто дотримуватися при користуванні газовими приладами, поділилися лайфхаками, як виявити витік газу, нагадали правильні дії у надзвичайній ситуації. Для закріплення отриманого матеріалу учням роздали інформаційні пам’ятки.

Після прослуханої міні-лекції діти переглянули короткометражний відеоролик, розгадали кросворд, розробили і намалювали логотип газорозподільної компанії. Всі учні були максимально задіяні у процесі, активно відповідали на всі запитання й отримали за це наліпки та брендовані подарунки.

Друга частина івенту проходила на подвір’ї, де учням провели майстер-клас і продемонстрували, як правильно надягати засоби індивідуального захисту. Після чого дітям дозволили посидіти в аварійно-диспетчерському автомобілі і відчути себе справжніми газовиками: ввімкнути сирену й передати інформацію через гучномовець.

"Ми прагнемо, щоб наші найменші споживачі були підготовлені до різних ситуацій, і знали, як захистити себе та своїх близьких від небезпеки, пов'язаної з природним газом", – зауважує Сергій Волокітін, сертифікований тренер газорозподільної компанії Дніпропетровщини.

Дніпропетровська філія «Газмережі» завжди піклується про своїх клієнтів!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook