ГоловнаCуспільство

Дніпропетровська філія «Газмережі» закликає водіїв пропускати на дорозі спецтранспорт зі спеціальними сигналами

Газорозподільна компанія Дніпропетровщини нагадує водіям про важливість дотримання правил дорожнього руху та надання переваги спеціальному транспорту, зокрема аварійній газовій служби 104. Проблискові маячки та сирена на автомобілі екстреної служби – це ознака надзвичайної ситуації, яка потребує негайного реагування!

Команда Дніпропетровської філії «Газмережі» завжди готова оперативно реагувати на екстрені виклики, адже від швидкості їх роботи залежить безпека та життя людей. Кожна секунда важлива, коли йдеться про витік газу, пожежу на газопроводі або інші аварії.

Згідно з правилами дорожнього руху (пункт 3.2 ПДР України), усі водії та пішоходи повинні поступатися дорогою транспортним засобам екстрених служб.

Газорозподільна компанія області закликає бути уважними й відповідальними на дорогах! Це може врятувати життя і допомогти спеціалістам швидше досягти місця надзвичайної ситуації.

У випадку витоку газу або виявлення запаху газу, споживачам блакитного палива області слід негайно звернутися до аварійної служби за номером 104.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook