ГоловнаCуспільство

У родинній атмосфері та з несподіваним сюрпризом: до Дня захисників і захисниць у Дніпрі організували зустріч для ветеранів

З родинною атмосферою, міцними обіймами, несподіваними сюрпризами, щирими словами. Спілкуванням за кавою та кінопереглядом. До Дня захисників і захисниць у Дніпрі запросили на зустріч ветеранів. Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА. 

«Запросили наших амбасадорів. Й тих, хто допомагає в реалізації проєкту ТитаниUA. Зібрали родинне коло для відзначення такого важливого для всіх дня – захисників і захисниць. Ветерани, бійці, які зараз на фронті – це їхнє спільне свято. Дуже приємно, що долучаються другі половинки наших ветеранів, приходять з дітьми», – зазначила заступник начальника Дніпропетровської ОВА Надія Задорожна.

Вшанували полеглих побратимів. Нагадали про воїнів, які зникли безвісти або перебувають у полоні.

А далі для всіх організували кіноперегляд.

Серед присутніх були й представники громадських організацій. Люди, які підтримують оборонців та їхні сім’ї.

Відзначили волонтерів подяками начальника Дніпропетровської ОВА.

Амбасадор проєкту #ТитаниUA Станіслав Ралдугін зважився на важливий крок. Під час заходу зробив пропозицію руки і серця своїй коханій. Майбутніх молодят вітали всією залою.

Пара познайомилася цьогоріч навесні. З того часу вирішили поєднати долі.

«Обручку тримав у схованці вже деякий час. Чекав слушного моменту. Хотілось, щоб було святково і цей день запам’ятався. Підмовив кількох знайомих, які допомогли мені організувати сюрприз. Рішення ретельно зважував. Зрештою зрозумів, що хочу взяти шлюб з коханою дівчиною», – розповів Станіслав Ралдугін. 

Він додав, що надзвичайно хвилювався, втім, відчував підтримку усіх учасників сьогоднішньої зустрічі.

«Було дуже несподівано. Але я сказала «Так!». Тепер будемо вже планувати весілля», – додала новоспечена наречена Ангеліна. 

На Дніпропетровщині проєкт ТитаниUA втілюють вже понад пів року. Його ініціатором став начальник ОВА Сергій Лисак. Ініціатива об’єднує ветеранів за принципом «рівним – рівному».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook