ГоловнаCуспільство

Ремонт теплових мереж, обладнання та котлів: як у Дніпрі готувались до опалювального сезону

У Дніпрі готовність до опалювального сезону становить 97 %. При цьому підготовка до зимового періоду в деяких ТРП та котельнях вже завершилась. Про це повідомляють у пресслужбі Дніпровської міської ради.

«Цей ТРП забезпечує теплоносієм 2 дитячі садочків та 12 житлових будинків. Для безперебійної роботи тепл-розподільчого пункту встановлено генератор, два мережеві насоси та забезпечено підкачування холодної води, замінено трубопровід в одному житловому будинку. До опалювального сезону ми повністю готові», — каже Віталій Трегубов, майстер теплової дільниці в Індустріальному районі.

Аналогічна ситуація в одній з міських котельнь. Старший майстер теплової дільниці Олександр Кревець каже, що вже готові до опалювального сезону, зараз чекають відповідного розпорядження: «Котельня подає тепло в 311 будинків, 5 лікарень, 7 шкіл і 18 дитячих дошкільних закладів. Перед опалювальним сезоном відремонтували теплові мережі, обладнання та котли, встановили генератори. На даний час теплові мережі вже під тиском», — розповів Олександр Кравець, старший майстер теплової дільниці в Індустріальному районі.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook