ГоловнаСпорт

Команда Дніпропетровщини посіла 2 місце на чемпіонаті України з греко-римської боротьби серед кадетів

Команда Дніпропетровщини посіла 2 місце на чемпіонаті України з греко-римської боротьби серед кадетів

Три золоті та дві бронзові медалі – у скарбничці збірної команди області з греко-римської боротьби. Нагороди вибороли кадети віком від 16 до 17 років на чемпіонаті України, що відбувся у Харкові. За здобутими очками збірна Дніпропетровщини посіла 2-е місце. 

Про це повідомив начальник управління молоді і спорту Дніпропетровської ОДА Олександр Пшеничников. 

«Спортсмени області протягом року наполегливо готувалися до змагань. Тож тепер демонструють гарні результати у різних видах спорту. Потішили здобутками і борці-кадети. З чемпіонату України привезли 5 медалей, а ще за кількістю очок вивели збірну команду на 2 місце», – зазначив начальник управління молоді і спорту Дніпропетровської ОДА Олександр Пшеничников. 

Дніпропетровщину на змаганнях представляли 26 спортсменів. 

Чемпіонський титул у різних вагових категоріях здобули Дмитро Васильєв, Богдан Тихоненко, Станіслав Соболь. 

«Бронзу» привезли Олександр Лобко та Микола Лісовець. 

«Наші кадети стабільно демонструють добрі результати. Вже три роки поспіль виводять команду області у трійку кращих. А нині хлопці ще й потішили кількістю золотих нагород, – розповів старший тренер збірної області серед кадетів Дмитро Петрушкін. – На жаль, спробувати сили на міжнародних змаганнях цьогоріч у кадетів не вийде – через карантин чемпіонати Європи і світу не проводитимуться. Та спортсмени мають шанси проявити себе вже наступного року – на юніорських турнірах». 

Загалом у чемпіонаті України з греко-римської боротьби серед кадетів взяли участь майже 300 спортсменів. 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook