ГоловнаСпорт

У Дніпрі відбувся Кубок міського голови з міні-футболу серед команд департаментів, управлінь та комунальних підприємств Дніпровської міської ради

У Дніпрі відбувся Кубок міського голови з міні-футболу серед команд департаментів, управлінь та комунальних підприємств Дніпровської міської ради

У Дніпрі провели Кубок міського голови з міні-футболу серед команд департаментів, управлінь та комунальних підприємств Дніпровської міської ради. Протягом двох днів між собою змагалися 12 команд, 4 з них вийшли в фінал. Гра за перемогу відбулася 24 вересня на базі КЗО «Навчально-виховний комплекс № 106».П ро це повідомили в прес-службі Дніпровськї міської ради.

«Головною метою таких змагань є, по-перше, підтримка здорового способу життя, а по-друге - спілкування між працівниками Дніпровської міської ради. Цього турніру чекали із нетерпінням, саме тому учасники активно подавали заявки, і доволі швидко зібралося 12 команд. Думаю, що відтепер змагання стануть традиційними та проводитимуться двічі на рік» , - сказав начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики ДМР Олександр Осипов.

За перше, друге та третє місце боролися між собою команди Департаменту гуманітарної політики ДМР, Інспекції з питань благоустрою ДМР, КП «Управління по ремонту та експлуатації автошляхів», КП «Дніпроводоканал». У результаті запеклої боротьби бронзові медалі виборола команда КП "Дніпроводоканал", срібними призерами стали учасники команди Депатраменту гуманітраної політики ДМР, а перемогу здобула команда КП «УРЕА».

«Ми дуже раді, що стали першими. Хлопці показали чудовий результат. Наші суперники грали на достойному рівні, але перемога дісталася найсильнішим. Загалом турнір нам дуже сподобався, організовано все на високому рівні. Для нас це прекрасний спосіб відпочинку після роботи, а також чудова можливість познайомитися одне з одним та ще й отримати подарунки», - сказав гравець команди КП «УРЕА» Денис Куртометов.

Команди-переможці отримали кубки та медалі, а також цінні призи. 

Під час гри учасників підтримували не тільки близькі та знайомі, а й мешканці району.

«Гра була настільки захопливою, що ми не могли пройти повз. Мій син попросив приєднатися до вболівальників та підтримати команду в синій формі. Мені здається, що це дуже добре - організовувати для своїх працівників такий вид дозвілля», - поділилася враженнями мешканка району Марія.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook