ГоловнаНадзвичайні події

За кермом та напідпитку: патрульні затримали чотирьох порушників комендантської годину

Минулої ночі патрульні виявили порушників комендантської години. За допомогою приладу Драгер у встановленому законом порядку їх перевірили на наявність алкоголю у крові. Результат шокував: від 1,21 до 2,98 проміле. Про це йдеться у повідомленні відділу комунікації патрульної поліції Дніпропетровської області.

«На вулиці Калиновій патрульні зупинили порушника комендантської години, що рухався на автомобілі Honda. Під час спілкування інспектори помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння та запропонувала йому пройти освідування за допомогою приладу Драгер у встановленому законом порядку. Результат — 1,31 проміле алкоголю у крові кермувальника», - повідомляють у патрульній поліції.

Ще одного порушника було затримано на Метробудівській. Чоловіка рухався на автомобілі Skoda. В результаті освідування виявилося, в його крові водія виявлено 2,14 проміле алкоголю.

«Водій автомобіля ВАЗ 2106, якого патруль зупинив на вулиці Молодогвардійській, продовжував, за його словами, святкувати Великдень і мав ознаки алкогольного сп'яніння. Драгер підтвердив, що в крові кермувальника — 2,98 проміле алкоголю», - йдеться у повідомленні.
З ознаками алкогольного сп'яніння патрульні виявили водія і на проспекті Свободи. Чоловік керував автомобілем ZAZ. В результаті освідування прилад Драгер підтвердив, що кермувальник вживав алкоголь — 2,13 проміле в його крові.

На всіх порушників патрульні склали протоколи за ст.130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП та відсторонили від керування транспортними засобами.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook