ГоловнаНадзвичайні події

На Дніпропетровщині вогнеборці врятували пенсіонерку з палаючої квартири

20-го січня о 11:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання квартири у багатоповерховому житловому будинку на вулиці Шевченка міста Нікополь Нікопольського району. За викликом було направлено міських рятувальників у складі 3 чергових відділень. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця події вогнеборцями встановлено, що з квартири на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку спостерігається дим. Рятувальники потрапили всередину квартири, провели розвідку та виявили жінку, яку власноруч винесли з задимленої зони. Одночасно проводилася робота з ліквідації займання.

«Врятовану господарку, 1937 року народження, з попереднім діагнозом «отруєння продуктами горіння» госпіталізовано до лікарні міста. Вогнем пошкоджено домашнє майно на площі 20 кв. м. О 11:36 полум’я локалізовано та о 12:10 – ліквідовано»,- йдеться у повідомленні.

До гасіння займання залучено 14 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook