ГоловнаНадзвичайні події

Вночі у Криворізькому районі спалахнула квартира: є постраждалий

23-го липня о 23:57 стало відомо про пожежу, що трапилася в квартирі чотириповерхового житлового будинку, розташованого на вулиці Святковій міста Зеленодольськ Криворізького району. За повідомленням було направлено рятувальників району у складі трьох чергових відділень. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця події надвичайників, з квартири на четвертому поверсі будинку коридорного типу, йшов щільний дим. У складі ланки газодимозахисної служби вогнеборці приступили до пошуку осередка пожежі та наявності людей у задимленій зоні.

«З квартири на четвертому поверсі співробітники ДСНС вивели на свіже повітря двох чоловіків (1977 та 1978 року народження). Медичної допомоги врятовані не потребували»,- йдеться у повідомленні.

Також під час пожежі отримав травми власник квартири, де сталася пожежа. Чоловіка, 1955 року народження, з попереднім діагнозом – отруєння продуктами горіння, кататравма та закрита черепно-мозкова травма, автомобілем екстреної медичної допомоги госпіталізовано до лікарні.

Вогнем пошкоджено в чотирьох квартирах стіни та стеля, знищено домашнє майно на загальній площі 70 м. кв.

Загиблих немає.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook