ГоловнаCуспільство

У Дніпрі волонтери розказували мешканцям про правила безпеки під час голосування на місцевих виборах

У Дніпрі волонтери розказували мешканцям про правила безпеки під час голосування на місцевих виборах

У Дніпрі на Європейській площі представники Молодіжної ради Дніпра розказували мешканцям про те, як необхідно поводити себе, аби убезпечитися від захворювання під час голосування на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня.

Про це повідомили у пресс-службі Дніпровської міської ради

«Сьогодні у центрі міста ми роздаємо людям листівки-нагадування про те, як потрібно правильно себе поводити під час карантину на виборчих дільницях. Так ми хочемо, щоб люди не забували берегтися, адже це необхідно насамперед їм самим», - розказала членкиня Молодіжної ради Дніпра Валерія Кривохата. 

У листівці йдеться зокрема про необхідність правильно носити маску, обробляти руки перед тим, як зайти на дільницю та після голосування, і про дотримання соціальної дистанції. Інформація подається у доступній формі, так, щоб було максимально зрозуміло алгоритм дій. 

«Ми, як молодь Дніпра, вирішили зібратися та нагадати людям, що дотримуватися правил карантину важливо. Це актуально також тому, що ми спостерігаємо за спалахами цього захворювання, тож хочемо вкотре застерегти людей та нагадати, що себе можна захистити», - сказала членкиня МРД Ксенія Рофе. 

Мешканка Дніпра Ольга Федорівна отримала листівку-нагадування. Жінка каже, що така акція є доречною. 

«Я знаю про правила карантину, однак така пам’ятка – це зайве нагадування про те, чого не слід забувати, та до чого необхідно ставитися дуже серйозно. На виборчій дільниці буду особливо обережною», - сказала жінка. 

Пані Римма правильно носить маску та часто використовує дезінфікуючий засіб, якщо немає можливості помити руки.

«На вибори я піду, але буду дуже обережною. Візьму із собою свою ручку, рукавички, дезінфектор та маску, звичайно. Знаю, що важливо берегтися від захворювання», - сказала жінка. 

Нагадаємо, що міська влада попіклувалася про інфекційну безпеку на всіх 425 виборчих дільницях Дніпра. ДВК у повному обсязі мають необхідні спецзасоби та інформаційні матеріали у зв’язку із карантинними обмеженнями. Отже, голосуйте безпечно та відповідально.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook