ГоловнаCуспільство

Новорічні дива від «ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ — ЗА ЖИТТЯ»

В житті є багато складнощів, але дитинство є тільки тут і зараз. І тому свято в дитинстві обов’язково має відбутися, незважаючи на обмеження сьогодення.

Гуляння біля ялинки у Синельниковому

Завдяки депутатам «ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ — ЗА ЖИТТЯ» свято прийшло в дитячі садки, школи, інтернати, дитячі будинки сімейного типу, багатодітні сім’ї, дитячі реабілітаційні центри Дніпра, Павлограда, Кам’янського, П’ятихаток, Новомосковська, Апостолового, Верхньодніпровської і Солонянської громад, Синельниківського району.

Геннадій Гуфман привітав маленьких пацієнтів Центра матері і дитини ім. проф. Руднєва.

«Напередодні Нового Року навіть у дорослих прокидається бажання повірити в дива. Особисто я все життя в них вірю. З дитинства моє покоління було виховане на тому, що чудеса ми можемо здійснювати самі. У фільмі з мого дитинства про старика Хоттабича звучить пісня зі словами: «Світ наповнений чудесами! Тільки ці чудеса люди можуть робити самі!». Більшу частину чудес ми дійсно могли б, при бажанні, робити самі. Це правда», — впевнений перший заступник голови облради, лідер «ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ — ЗА ЖИТТЯ» в Дніпропетровській області Геннадій Гуфман.

Партійці Дніпропетровщини подарували новорічні ялинки і святкові вистави з конкурсами та подарунками жителям Марганця, Криничок, Петропавлівки, Синельникового, Новопільської та інших громад.

Салют над ялинкою в Марганці

За вже усталеною традицією партійці Кам’янського і Тернівськи подарували свято з солодощами своїм підопічним – міським дитячим гандбольним командам.

А в палаці дитячої та юнацької творчості Верхньодніпровська за сприяння депутатів від «ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ» працювала справжнісінька «Резиденція Діда Мороза» з майстернею ельфів, квестом «Новорічні Пригоди» і солодкими подарунками.

Перевізькі Хутори (Покров)

Партійці Кам’янського привітали вихованців дитячого соціально-реабілітаційного центру

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook