ГоловнаCуспільство

У Дніпрі до Дня Закоханих стартувала акція «Донорство - це любов» (ФОТО)

Компанія Biopharma до Дня Святого Валентина проводить акцію «Донорство - це любов». Акція стартувала в понеділок, 25 січня, і триватиме до 13 лютого. Про це розповіла керівник плазмацентра Біофарма Плазма Дніпро Ірина Кільчинська.

«Biopharma піклується про своїх донорів, створюючи не тільки комфортні умови, але і романтичний настрій до Дня закоханих. Беріть участь в акції «Донорство - це любов» і скористайтеся можливістю провести дивовижний час зі своєю коханою людиною», - говорить вона.

Умови акції прості:

- Необхідно прийти на донацію зі своєю другою половинкою в центр Biopharma Plasma Дніпро з 25 січня по 13 лютого;

- Заповнити анкету учасника і взяти участь у розіграші гарантованих призів.

«Крім цього, є шанс виграти романтичну вечерю в ресторані на двох, подорож на вікенд до Львова або навіть відпочинок в Єгипті», - зазначила Ірина Кільчинська.

Багато пар записувалися заздалегідь, але для деяких акція стала приємною несподіванкою.

Учасники акції «Донорство - це любов» поділилися враженнями і розповіли, що їх привело в Biopharma Plasma Дніпро

Анастасія і Володимир, учасники акції «Донорство - це любов», поділилися, що кожен з них вже має по три донації: «Тут відмінні умови, все одноразове, стерильне і все на вищому рівні, кажу, як медик», - сказав Володимир.

У свою чергу, Анастасія повідомила, що є активним донором. Вона зазначила, що саме в Biopharma Plasma Дніпро створені зручні і комфортні умови для донорів.

«Тут все правильно і дуже вражає, і акції, які є-приємні і несподівані», - сказала дівчина.

Юлія і Ярослав, студенти медичної академії та учасники акції «Донорство - це любов» повідомили, що виступили в якості донорів плазми вперше.

«По-перше, донорство - це не страшно. Навпаки, це потрібна і корисна річ - ми можемо врятувати чиєсь життя. По-друге, завдяки донорства ми можемо брати участь в акції, де отримаємо гарантовані призи», - розповідають вони.

«Самі з Кам'янського. У Дніпро приїхали у справах і паралельно вирішили здати плазму. Те, що ми є учасниками акції і отримаємо гарантовані призи - було несподіванкою. Надалі будемо здавати плазму, тим самим, допомагати людям», - розповідають Олена та Роман.

Учасники акції Карина і Віталій, студенти ДДАЕУ, відзначили, що, в першу чергу, прийшли допомогти всім тим, хто потребує плазму, тим більше в такий нелегкий час під час пандемії коронавируса.

Biopharma Plasma Дніпро розташований за адресою: Дніпро, пр. Богдана Хмельницького, 17.

Плазмацентр працює з ПН по ПТ з 8: 00 до 16: 00, СБ - до 15:00

Колл-центр: 0800 - 600 - 003; (067) 155- 48-28.

Довідка:

Biopharma Plasma Дніпро входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma, які займаються заготівлею і переробкою плазми донорів.

У плазмацентрах плазма збирається на сучасних апаратах плазмаферезу із застосуванням одноразових систем і піддається шоковій  заморозці, після чого транспортується для переробки на завод Biopharma Plasma.

Донор плазми проходить обстеження терапевта в центрі і отримує безкоштовно аналізи крові: по 22 показникам, аналізи на ВІЛ, гепатити В і С і головне - на наявність в плазмі антитіл до COVID-19. Донор також має право на законні 2 вихідних дня

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook