ГоловнаCуспільство

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі ліквідовують наслідки негоди

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі ліквідовують наслідки негоди

За даними регіонального центру гідрометеорології та Служби з надзвичайних ситуацій, 9 лютого у Дніпрі та області зберігатимуться складні погодні умови. Очікується хуртовина, налипання мокрого снігу, пориви південно-східного вітру 15-20 м/с. На дорогахожеледиця. Рівень небезпечності – 1 (жовтий). Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі продовжують працювати у посиленому режимі 24/7, аби забезпечити клієнтів надійним електропостачанням. Про це повідомили в прес-службі ДТЕК Дніпровські електромережі.

Не зважаючи на складні погодні умови, електромережі витримали навантаження. Масових аварій зафіксовано не було. Оперативні ремонтні бригади знаходяться у підвищеній готовності. Наразі фахівці ліквідовують поодинокі пошкодження у Підгородному, Кривому Розі, Верхньодніпровському, Покровському та Нікопольському районах. Знеструмленими залишаються 4 лінії 6-10 кВ, 30 трансформаторних підстанцій. Компанія докладає максимум зусиль, щоб в найкоротші терміни повернути світло в оселі клієнтів.

ДТЕК діє в інтересах України, піклується про своїх клієнтів та робить усе, аби в їхніх оселях завжди були світло, тепло та комфорт.ДТЕК Дніпровські електромережі просить жителів області за змоги залишатися вдома та бути обережними, не наближатися до оголених дротів, обірваних ліній та зледенілих дерев.

Інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі Аварійні відключення. Якщо ваша адреса там є, – енергетики вже знають про відключення та відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу – повідомте про це у кол-центр ДТЕК Дніпровські електромережі на сайті компанії, за телефонами (056/066/067) 790 99 00, через сторінку Facebook або чат-бот уViberтаTelegram.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook