ГоловнаCуспільство

​У Кам’янському триває модернізація приймального відділення лікарні швидкої допомоги – Валентин Резніченко

​У Кам’янському триває модернізація приймального відділення лікарні швидкої допомоги – Валентин Резніченко

У Кам’янській лікарні швидкої допомоги триває реконструкція приймального відділення. Готують кімнати під нове обладнання. А ще палати діагностики, міні-операційні та оглядові. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Нині у Кам’янському реконструюємо два приймальні відділення – у лікарні №9 та лікарні швидкої меддопомоги. Проєкти – сучасні. Буде зручно та технологічно», – зазначив очільник області Валентин Резніченко.

Відділення Кам’янської лікарні швидкої допомоги працюватиме цілодобово. Матиме дві міні-операційні, протишокові кімнати, оглядові. Буде діагностичний блок з ліжками та апаратурою. Встановлять комп’ютерний томограф та цифровий рентген.

«Якщо діагноз неможливо визначити одразу, зможемо залишити пацієнта на одну-дві доби. До з’ясування причини хвороби. Одразу ж на місці робитимемо всі дослідження», – розповів генеральний директор Кам’янської лікарні швидкої допомоги Ростислав Винар.

Підрядники завершують найважчі будівельні роботи – заливають бетон. Паралельно займаються внутрішнім оздобленням стін.

«Ми заслуговуємо на нове сучасне відділення. Чим ми гірші за Європу?», – вважає мешканка Кам’янського Галина Кравець.

На Дніпропетровщині триває реконструкція 13 приймальних відділень. Вони частина програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook