ГоловнаCуспільство

«Донорський День легкоатлета»: до донорського пуху приєднались відомі спортсмени (ВІДЕО)

 25 лютого на базі Biopharma Plasma Дніпро за підтримки президента обласної та міської федерацій легкої атлетики Марини Філатової та активістів бігового клубу START DNIPRO, відбувся Донорський День Легкоатлета.

Проведення Донорського Дня Легкоатлета має на меті звернути увагу на таку важливу соціальну справу як донорство і допомога дітям та надихнути людей приєднатися до донорського руху Дніпра. Про це стало відомо на місці подій.

Крім того, метою Федерацій легкої атлетики є сприяння формуванню здорового способу життя, розвитку фізичних і морально-вольових якостей людей, що цілком співпадає з цілями та напрямком діяльності Biopharma Plasma Дніпро.

Керівник плазмацентру Біофарма Плазма Дніпро Ірина Кільчинська розповіла, що на початку 2021 року Біофарма Плазма Дніпро стала ініціатором двох соціальних проектів: «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ» та «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ». Мета проектів полягає в допомозі дітям з онкогемотологічного відділення і перинатального центру.

Всіх бажаючих стати донорами плазми запрошують в Biopharma Plasma Дніпро, яка знаходиться за адресою: Дніпро, пр. Б. Хмельницького, 17.

Центр працює з 08:00 до 16:00 по буднях, в суботу з 08:00 до 15:00.

Для запису і консультацій працює call-centre: (067) 155-48-28, (063) 528-63-36.

Нагадаємо, Biopharma Plasma Дніпро, входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma. Центри займаються заготівлею та переробкою плазми донорів. Наразі Biopharma Plasma Дніпро є ініціатором соціальних проектів, що спрямовані об’єднувати прогресивні сили суспільства, що готові на благочинну допомогу дітям – «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ» та «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook