ГоловнаCуспільство

«ДОНОРСТВО - ЦЕ ЛЮБОВ»: перші переможці акції отримали свій приз (ФОТО)

5 березня Biopharma Plasma Дніпро оголосила переможців акції «ДОНОРСТВО - ЦЕ ЛЮБОВ», яка тривала з 25 січня по 5 березня ц.р. одночасно в 7-ми плазма центрах України. У акції взяли участь 2 тисячі українських пар, 281 із них із Дніпропетровської області.

Анкети щасливих володарів призів було надано право обрати легендарному спортсмену, пропагандисту здорового способу життя, засновнику руху Street Workout в світі і в Україні, Голові Всеукраїнської організації «Street workout» - Денису Мініну.

Подорож на вікенд до Львова виграла пара - Олександр Гречаний та Ксенія Прудовська, яка запланована орієнтовно на квітень, у зв’язку з карантинними заходами. А вечерю в ресторані виграло подружжя та водночас донорська пара – Евгеній і Ольга Тимченко.

Саме сьогодні перші переможці отримали свій приз. Це неймовірно красива подружня пара Ольга та Євгеній Тимченко.

Вони отримали Сертифікат на романтичну вечерю в ресторані РІО, який зможуть використати  з 10 по 28 березня.

11 березня в Черкасах для всіх учасників країни пройде всеукраїнський розіграш суперпризу - подорожі донорської пари до Єгипту на 7 ночей all inclusive.

Довідка:

Biopharma Plasma Дніпро, що входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазма центрів України, є ініціатором багатьох соціальних заходів, акцій, проектів та конкурсів, що мають на меті підтримку та популяризацію донорства та піднесення його престижу в Україні на новий рівень.

Так вже добре відомі в Дніпрі проекти Biopharma Plasma Дніпро “Допоможи народитися дитині” та “Допоможи онкохворій дитині” об’єднали сотні небайдужих до долі дітей, які стали донорами плазми, з якої створюються ліки, що рятують життя.

А конкурси дитячого малюнка - “Донор очима дітей”, сімейний - “Ти та я - донорська сім’я”, творчий конкурс - “Митець до сердець” пригорнули увагу тисяч людей до теми донорства та змусили багатьох замислитись над тим, що саме від твоїх вчинків, що названі “тихим героїзмом” іноді залежить життя твоїх близьких, чи тебе самого...

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook