ГоловнаCуспільство

Романтична вечеря за донорство: подружжя з Дніпра стало переможцем акції «ДОНОРСТВО – ЦЕ ЛЮБОВ» (ФОТО)

Повечеряти в романтичному місці на березі Дніпра завдяки донорству. Саме така нагода випала подружжю із Дніпра Ользі та Євгену Тимченко, які стали одними з переможців організованої компанією Biopharma Plasma акції «ДОНОРСТВО – ЦЕ ЛЮБОВ». 

Акція розпочалася 25 січня й тривала до 4 березня, хоч і мала закінчитися перед Днем Святого Валентина. Продовжити розіграш вирішили через велику кількість охочих стати його учасниками. 5 березня у плазмацентрі Biopharma Plasma Dnipro анкети щасливих володарів перших двох призів обрав легендарний спортсмен, пропагандист здорового способу життя, засновник руху Street Workout в світі і в Україні, голова Всеукраїнської організації «Street Workout» Денис Мінін.

Ввечері 23 березня редакція ІА «Мост-Дніпро» на хвилинку завітала до одного з ресторанів Дніпра на романтичну вечерю переможців акції - щасливої донорської родини Ольги та Євгена Тимченків, щиро привітала з перемогою та побажала родині щастя.

Євген Тимченко розповів, що до  Biopharma Plasma Dnipro він з дружиною вперше завітав перед Новим роком - це сталося випадково:

- Прочитали інформацію в ЗМІ про те, що плазмацентр запрошує дніпрян стати донорами плазми, зокрема, тих, хто перехворів на Covid-19. Ми зібралися з дружиною і пішли. Через деякий час нас знову запросили на наступну донацію.

За його словами, про акцію «ДОНОРСТВО - ЦЕ ЛЮБОВ» почули під час чергової донації і вирішили взяти участь:

- Через деякий час нам зателефонували і повідомили, що ми стали переможцями і виграли романтичну вечерю в ресторані. Ми дуже зраділи. Надалі плануємо бути донорами плазми, тим самим робити добрі справи і рятувати чиєсь життя.

Ольга Тимченко додала, що кожна людина повинна зробити свій внесок в порятунок іншого.

Ольга Тимченко впевнена, що романтичний вечір буде вдалим: «Надалі плануємо залишатись донорами плазми у плазмацентрі Biopharma Plasma Dnipro і запрошуємо усіх небайдужих».

Нагадаємо, що участь в акції «ДОНОРСТВО – ЦЕ ЛЮБОВ» взяли понад 4000 донорів із семи міст України (281 пара із Дніпра), які здали 2600 літрів плазми для створення життєво необхідних ліків. Протягом кількох тижнів усі донори, які приходили на донації зі своїми коханими, долучалися до розіграшу й отримували миттєві подарунки. Головними призами стали розіграші романтичної вечері в ресторані і вікенду у Львові, а суперпризом – парна подорож до Єгипту.

Довідка:

Biopharma Plasma Дніпро входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma, які займаються заготівлею та переробкою плазми донорів (рідкої частини крові без її клітин, що повертаються під час донації донору).

Донація плазми є 100% безпечною. В плазмацентрі забір плазми проводиться на сучасних апаратах плазмаферезу з застосуванням одноразових європейських систем. Безкоштовний аналіз крові, що робиться обов’язково для допуску до донації, є абсолютно безболісним, бо для забору крові використовуються сучасні ланцети-автомати.

Донор плазми проходить в центрі обстеження у терапевта та отримує безкоштовні апаратні (100% точні) аналізи крові по 22 показникам (миттєво), а також на ВІЛ, гепатити В і С і, головне, - на наявність антитіл до COVID-19. 

Донор також отримує 2 додаткові вихідні та грошову компенсацію за кожну донацію плазми.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook