ГоловнаCуспільство

Місто без окраїн: у Дніпрі чистять дощоприймачі і у дворах багатоповерхівок, і на вулицях приватного сектору

У Дніпрі комунальники регулярно очищують та ремонтують дощоприймальні мережі як у центрі міста, так і на його окраїнах. Зокрема, цього тижня роботи проводять у дворах будинків № 135, 137 та 139, що на проспекті Слобожанському. Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради.

«Наразі ми чистимо вже майже дві години оглядовий колодязь. Він був відкритим, тому забитий сміттям по самісінькі вінця. Вже дістали багато сміття, серед якого купа пластикових пляшок, битого скла, колесо витягли та ще ось бетонні плити», – розповів про знахідки слюсар аварійних робіт Андрій Киптило.

За словами заступника директора КП «Гідроспоруди» Михайла Ступака, у дворах зазначених будинків ведуться планові роботи. І такі виконують у різних районах міста. 

 «У дворах будинків на проспекті Слобожанському наразі ведуться планові роботи з перевірки стану колекторів, оглядових колодязів та очищення дощоприймачів. Останніх тут усього 4, два з них вже почистили. Тож проблем із застоєм води вже не буде», – зазначив Михайло Ступак.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook