ГоловнаCуспільство

У Придніпровську влаштували весняне прибирання території біля БК «Енергетик»

У Придніпровську влаштували весняне прибирання території біля БК «Енергетик»

Весняне прибирання у Дніпрі продовужється. До ладу приводять території позашкільних закладів освіти та закладів культури. Так у Придніпровську розчистити територію від сміття, прілого листя та опалого гілля вирішили біля будинку культури «Енергетик».Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міської ради.

«Сьогодні майже всі працівники будинку культури вийшли на прибирання. По-перше – це місце нашої роботи, щодня ми приходимо сюди і чистота для нас є важливою. А по-друге територія біля будинку відкрита, тут гуляють та відпочивають місцеві мешканці, тож ми приносимо користь та створюємо комфорт і для них», - художній керівник БК «Енергетик» Олександр Невідомий.

Окрім прибирання працівники будинку культури підпушують землю під рослинами, висаджують нові.

«Наш заклад та територія біля нього – єдиний осередок культури у нашому районі. Тут також є дитячий та спортивний майданчики, зони відпочинку. Ми всі любимо, щоб навколо було гарно та чисто, однак хтось має про це подбати. Тому власне ми і робимо прості речі для цього»,зауважила зберігачка фондів музею БК «Енергетик» Валентина Якушина.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook